Tupaillat

Tulka iltaa istumaa!

Tupailtoja vietetään tammi- toukokuussa sekä syys-lokakuussa, yleensä kuun kolmantena tiistaina** (edellyttäen että seurakuntayhtymälle tuo päivä sopii). Helmikuussa on tupaillan sijaan vuosikokous ja marraskuussa vietetään pikkujoulua. Tänäkin vuonna tupaillat ja pikkujoulut toteutetaan koronatilanteen salliessa ja terveyssuositukset huomioiden.

Tapahtumista ilmoitetaan Ankkuri- ja Karjala-lehdissä sekä seuran kotisivuilla ja facebook-sivuilla. Kannattaa tarkkailla ilmoituksia, sillä näiden ilmoitusvälineiden kautta varmistetaan tapahtumien toteutuminen ja kerrotaan esim. tupailtojen aiheista.

Tupaillat ja pikkujoulut pidetään Kotkan seurakuntakeskuksessa, osoitteessa Mariankatu 14.

** HUOM!! Vuoden 2021 syksyn tupaillat pidetään poikkeuksellisesti keskiviikkona 22.9. ja keskiviikkona 20.10. Pikkujoulu on suunniteltu pidettäväksi keskiviikkona 1.12.

Toimintasuunnitelma 2021

Vuosikokous pidettiin Kotkan seurakuntakeskuksessa tiistaina 6.7.2021.

Kokouksessa käsiteltiin normaalit vuosikokousasiat; edellisen vuoden toimintakertomukset (sekä seuran että perinnetoimikunnan), tilinpäätös, toimintasuunnitelmat sekä talousarvio. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Päätettiin jäsenmaksusta, kulu- ja matkakorvauksista. Valittiin puheenjohtaja* ja varapuheenjohtaja*, erovuoroiset hallituksen jäsenet*, toiminnan tarkastajat* sekä seuran edustajat toimikuntiin*. Päätettiin kokousajoista, -paikoista ja ilmoitustavoista sekä -lehdistä.

Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan, eli se on myös tänä vuonna 12 €/hlö. Toimihenkilöiden kulukorvaukset ja matkakorvaukset päätettiin niin ikään pitää ennallaan. Uutena kulukorvauksena hyväksyttiin kotisivujen ylläpitäjän 100 € vuosikorvaus.

* Katso seuran toimihenkilöt ja edustajat YHTEYSTIEDOT-sivulta.

Seuran toiminta jatkuu aiempien vuosien tapaa järjestämällä tupailtoja, kesäretki ja pikkujoulut - kaikki mahdollisuuksien mukaan ja viranomaisrajoitusten salliessa. Yhteistyötä Ulkosaarten yhteistyötoimikunnan kanssa jatketaan. Lavansaaren Sanomat n:o 27 julkaistaan marraskuussa. Jäsenille lähetetään vuosittainen jäsenkirje. Pöytäviirit jaetaan tasavuosia täyttäville jäsenille. Seuran facebook-ryhmän sivuja sekä kotisivuja ylläpidetään. Ilmoituslehtinä toimivat entiseen tapaan kaupunkilehti Ankkuri sekä Karjala-lehti.

Kesäretki Kotkan Ristiniemen kurssikeskukseen 14.8.2021

Kesäretki Kotkan Ristiniemen kurssikeskukseen, osoite Papinniityntie 118, tehdään lauantaina 14.8. klo 10 - 17. Päivää vietetään yhdessä ollen, tarjolla on ruokaa ja kahvia, saunomista ja muutakin ohjelmaa. Kurssikeskukseen mennään yhteisin kyydein, jotka järjestetään ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen viimeistään 4.8. Anja Vihiselle, puh. 0407339067. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan osallistujien yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sekä myös tieto mahdollisesta erityisruokavaliosta. Lisäksi tarvitaan tieto mahdollisesta kyydin tarpeesta sekä siitä voiko mukaan tulija ottaa kyytiinsä muita. Lavansaari-seura tarjoaa retken jäsenilleen. Seuralaisilta, jotka eivät ole seuran jäseniä peritään 10 € retkimaksu.

Tervetuloa retkelle!

Ristiniemen kurssikeskus