Tupaillat

Tulka iltaa istumaa!

Tupailtoja vietetään tammi- toukokuussa sekä syys-lokakuussa, aina kuun kolmantena tiistaina (edellyttäen että seurakuntayhtymälle tuo päivä sopii). Helmikuussa on tupaillan sijaan vuosikokous ja marraskuussa vietetään pikkujoulua. Tänäkin vuonna tupaillat ja pikkujoulut toteutetaan koronatilanteen salliessa ja terveyssuositukset huomioiden.

Tapahtumista ilmoitetaan Ankkuri- ja Karjala-lehdissä sekä seuran kotisivuilla ja facebook-sivuilla. Kannattaa tarkkailla ilmoituksia, sillä näiden ilmoitusvälineiden kautta varmistetaan tapahtumien toteutuminen ja kerrotaan esim. tupailtojen aiheista.

Tupaillat ja pikkujoulut pidetään Kotkan seurakuntasalissa, osoitteessa Mariankatu 14.

Toimintasuunnitelma 2021

Vuoden 2021 toimintasuunnitelma ilmestyy tähän kenttään vuosikokouksen hyväksyttyä sen.

Kevätkauden tupailtavaraukset Kotkan seurakuntakeskukselle on tehty tammi-toukokuun kolmansille tiistai-illoille.

Varatut päivämäärät ovat 19.1., 16.2. (vuosikokous), 16.3., 20.4. ja 18.5. Tupailtojen toteutuminen riippuu mm. kulloisestakin koronatilanteesta ja ajankohdan viranomaismääräyksistä kokoontumisia koskien.