Tupaillat

Tulka iltaa istumaa!

Tupailtoja vietetään tammi- toukokuussa sekä syys-lokakuussa, yleensä kuun kolmantena tiistaina** (edellyttäen että seurakuntayhtymälle tuo päivä sopii). Helmikuussa on tupaillan sijaan vuosikokous ja marraskuussa vietetään pikkujoulua. Tänäkin vuonna tupaillat ja pikkujoulut toteutetaan koronatilanteen salliessa ja terveyssuositukset huomioiden.

Tapahtumista ilmoitetaan Ankkuri- ja Karjala-lehdissä sekä seuran kotisivuilla ja facebook-sivuilla. Kannattaa tarkkailla ilmoituksia, sillä näiden ilmoitusvälineiden kautta varmistetaan tapahtumien toteutuminen ja kerrotaan esim. tupailtojen aiheista.

Tupaillat ja pikkujoulut pidetään Kotkan seurakuntakeskuksessa, osoitteessa Mariankatu 14.

** HUOM!! Vuoden 2021 syksyn tupaillat pidetään poikkeuksellisesti keskiviikkona 22.9. ja keskiviikkona 20.10. Pikkujoulu on suunniteltu pidettäväksi keskiviikkona 1.12.

Toimintasuunnitelma 2021

Vuosikokous pidettiin Kotkan seurakuntakeskuksessa tiistaina 6.7.2021.

Kokouksessa käsiteltiin normaalit vuosikokousasiat; edellisen vuoden toimintakertomukset (sekä seuran että perinnetoimikunnan), tilinpäätös, toimintasuunnitelmat sekä talousarvio. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Päätettiin jäsenmaksusta, kulu- ja matkakorvauksista. Valittiin puheenjohtaja* ja varapuheenjohtaja*, erovuoroiset hallituksen jäsenet*, toiminnan tarkastajat* sekä seuran edustajat toimikuntiin*. Päätettiin kokousajoista, -paikoista ja ilmoitustavoista sekä -lehdistä.

Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan, eli se on myös tänä vuonna 12 €/hlö. Toimihenkilöiden kulukorvaukset ja matkakorvaukset päätettiin niin ikään pitää ennallaan. Uutena kulukorvauksena hyväksyttiin kotisivujen ylläpitäjän 100 € vuosikorvaus.

* Katso seuran toimihenkilöt ja edustajat YHTEYSTIEDOT-sivulta.

Seuran toiminta jatkuu aiempien vuosien tapaa järjestämällä tupailtoja, kesäretki ja pikkujoulut - kaikki mahdollisuuksien mukaan ja viranomaisrajoitusten salliessa. Yhteistyötä Ulkosaarten yhteistyötoimikunnan kanssa jatketaan. Lavansaaren Sanomat n:o 27 julkaistaan marraskuussa. Jäsenille lähetetään vuosittainen jäsenkirje. Pöytäviirit jaetaan tasavuosia täyttäville jäsenille. Seuran facebook-ryhmän sivuja sekä kotisivuja ylläpidetään. Ilmoituslehtinä toimivat entiseen tapaan kaupunkilehti Ankkuri sekä Karjala-lehti.

Tupailta 22.9.2021

Tervetuloa tupailtaan keskiviikkona 22.9.2021 klo 18 - 20!

Keskustelumuotoisessa tupaillassa jutellaan siitä, millä "pelillä" itse kukin saarelainen kulki asioitaan hoitamassa. Oliko saarella autoja, mihin hevosella pääsi, entä moottoripyörällä, polkupyörällä, potkukelkalla jne. Tällä kerralla keskitytään maa- (ja jää-)kulkuneuvoihin - laivoista ja muista vesikulkuneuvoista puhutaan toisella kertaa.

Jo kerätyn tiedon lisäksi kuullaan osallistujilta mielellään paljon lisää käytössä olleista menopeleistä.

Tupailta toteutetaan turvajärjestelyin, kuten olemme tottuneet korona-aikana tekemään. Käytössämme on seurakuntatalon kahvio-osa. PS. Arpajaisetkin pidetään.

Tulka iltaa istumaa!