Tupaillat

Tulka iltaa istumaa!

Tupailtoja vietetään tammi- toukokuussa sekä syys-lokakuussa, yleensä kuun kolmantena tiistaina. Helmikuussa on tupaillan sijaan vuosikokous ja marraskuussa vietetään pikkujoulua. Tänäkin vuonna tupaillat ja pikkujoulut toteutetaan koronatilanteen salliessa ja terveyssuositukset huomioiden.

Tapahtumista ilmoitetaan Ankkuri-lehdessä sekä seuran kotisivuilla ja facebook-sivuilla. Kannattaa tarkkailla ilmoituksia, sillä näiden ilmoitusvälineiden kautta varmistetaan tapahtumien toteutuminen ja kerrotaan esim. tupailtojen aiheista.

Tupaillat ja pikkujoulut pidetään Kotkan seurakuntakeskuksessa, osoitteessa Mariankatu 14.

Toimintasuunnitelma 2022

Vuosikokous pidettiin Kotkan seurakuntakeskuksessa tiistaina 16.2.2022.

Kokouksessa käsiteltiin normaalit vuosikokousasiat; edellisen vuoden toimintakertomukset (sekä seuran että perinnetoimikunnan), tilinpäätös, toimintasuunnitelmat sekä talousarvio. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Päätettiin jäsenmaksusta, kulu- ja matkakorvauksista. Valittiin puheenjohtaja* ja varapuheenjohtaja*, erovuoroiset hallituksen jäsenet*, toiminnan tarkastajat* sekä seuran edustajat toimikuntiin*. Päätettiin kokousajoista, -paikoista ja ilmoitustavoista sekä -lehdistä.

Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan, eli se on myös tänä vuonna 12 €/hlö. Toimihenkilöiden kulukorvaukset päätettiin pitää ennallaan.

* Katso seuran toimihenkilöt ja edustajat YHTEYSTIEDOT-sivulta.

Seuran toiminta jatkuu aiempien vuosien tapaa järjestämällä tupailtoja, kesäretki ja pikkujoulut - kaikki mahdollisuuksien mukaan ja viranomaisrajoitusten salliessa. Myös Meripäiville osallistutaan, jos ne järjestetään sellaisessa muodossa että seuroilla on mahdollisuus niihin osallistua. Yhteistyötä Ulkosaarten yhteistyötoimikunnan kanssa jatketaan. Lavansaaren Sanomat n:o 28 julkaistaan loppuvuonna. Jäsenille lähetetään vuosittainen jäsenkirje. Pöytäviirit jaetaan tasavuosia täyttäville jäsenille. Seuran facebook-ryhmän sivuja sekä kotisivuja ylläpidetään. Ilmoituslehtenä toimii kaupunkilehti Ankkuri.

Tammikuun tupailta

Tammikuun tupailtaa vietetään tiistaina 17.1.2023 klo 18.00 alkaen Kotkan seurakuntakeskuksessa, os. Mariankatu 14.

Seurustelun ja kahvittelun lisäksi Merivartiomuseon tutkija Vilma Lempiäinen kertoo aiheesta "Merivartiointia itäisellä Suomenlahdella 1930-luvulta sotavuosiin".

Lämimästi tervetuloa iltaa istumaan!

Kevään 2023 tupaillat

Kevään 2023 tupailtapäivät on sovittu!

Tupaillat pidetään edelleen Kotkan seurakuntakeskuksessa, osoitteessa Mariankatu 14, klo 18 alkaen, ellei toisin ilmoiteta.

Päivämäärät ovat: 17.1., 21.2., 21.3., 18.4. ja 16.5.2023. Kaikki ovat kuukauden kolmansia tiistaipäiviä.

Helmikuussa ko. päivänä pidetään vuosikokous. Muiden tupailtojen aiheesta ilmoitetaan, kun tupailta lähestyy.

Laitathan päivämäärät kalenteriin - TULKA ILTAA ISTUMAA!